DF's finansordfører skærer ned på posterne

Skrevet af admin

20/04/2016

Mest læste i dag

Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen, siger farvel til posten som landbrugsordfører og posten som formand for Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg, som han hidtil har bestridt ved siden af finansordførerskabet.

Partiet betegner selv udskiftningen som en mindre rokade. Og René Christensen lader i en skriftlig kommentar forstå, at posten som finansordfører er for omfattende til at kunne forenes med de øvrige opgaver.

- Jeg må sige, at det er med et vist vemod, at jeg siger farvel til ordførerposten og formandsposten, for landbruget er et område, som jeg virkelig brænder for. Det både tror og håber jeg, at alle, der kender til mit virke, vil være enige i, siger René Christensen.

Lise Bech, nuværende fødevareordfører, overtager tjansen som landbrugsordfører, mens miljøordfører Pia Adelsteen bliver Dansk Folkepartis nye formand for Miljø- og Fødevareudvalget.

René Christensen fortsætter som menigt medlem i Miljø- og Fødevareudvalget, hvorfra han fortsat vil beskæftige sig med området.

/ritzau/