DHF afviser for sen protest fra nedrykkede Nordsjælland

Nordsjælland Håndbold indleverede ikke protest direkte efter skæbnekampen om en plads i Boxer Herreligaen, som blev tabt sammenlagt til TM Tønder i sidste uge.

Først to dage efter kampen indleverede Nordsjælland en protest, og protesten er derfor blevet afvist af Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division.

"Protestskrivelsen er indgivet den 20. april 2016 klokken 15.13 pr. mail direkte til formanden for Disciplinærinstansen, Jens Bertel Rasmussen, med CC til Disciplinærinstansens sekretær, Frank Smith."

"Ifølge kamprapporten fra kampen den 18. april 2016 er der intet anført under afsnittet om "Protest". Der er således ikke afkrydset eller på anden vis tilkendegivet i kamprapporten, at en protest skulle være nedlagt under eller umiddelbart efter kampens afvikling," lyder det i afgørelsen.

Nordsjælland Håndbolds protest omhandlede kampens dommerpar, som kom i fokus i slutsekunderne, hvor TM Tønder scorede det afgørende mål, som sikrede klubben oprykning til Danmarks bedste håndboldrække på Nordsjællands bekostning.

Sjællænderne havde bolden med 13 sekunder tilbage, men holdet nåede alligevel at blive dømt for passivt spil, selv om armen ikke var i vejret hos kampens to dommere.

Ved boldoverdragelsen til TM Tønder valgte Nordsjællands målmand at kaste bolden ned i den modsatte ende.

Handlingen tolkede dommerne som et usportsligt forsøg på tidsudtrækning. Derfor blev målmanden vist ud, og Tønder fik straffekast med få sekunder tilbage.

En appel af Disciplinærinstansens afgørelse skal meddeles skriftligt til Håndboldens Appelinstans inden 14 dage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip