DHF: Danskerne vilde med Herrer EM2014

Rundt regnet 23.000 billetter er solgt til Danmarks kampe i Boxen i Herning til indledende runde og mellemrunden ved EM2014, der finder sted 12.-26. januar næste år.

27.000 billetter blev sat i forsalg for godt to uger siden, og i skrivende stund er der blot 4000 kategori B-billetter tilbage, mens alle kategori A- samt VIP-billetter er udsolgt.

Det er naturligvis en glædelig nyhed, men det kommer også som en overraskelse for DHF, siger generalsekretær Morten Stig Christensen:

- Da vi den 14. januar startede forsalget til Danmarks kampe ved EM på hjemmebane, var vi lidt spændte på, hvordan det ville blive modtaget, da billetterne er såkaldt blinde billetter. Det vil sige, at danskerne køber en billet uden at kende modstanderen. Den viden har vi først til sommer, når kvalifikationen er færdigspillet og lodtrækningen har fundet sted, siger Morten Stig Christensen og fortsætter:

- Vi er derfor utroligt imponerede over den opbakning, danskerne endnu en gang har vist til vores landshold, og det er med ydmyghed og stor begejstring, at vi arbejder videre med planlægningen af mesterskabet, siger Morten Stig Christensen.

Til de fans, der endnu ikke har billetter til mesterskabet, bliver der rig mulighed for at nå det, når billetsalget for alvor går i luften efter lodtrækningen til puljerne, der finder sted fredag den 21. juni.

Der stadig 4000 billetter i forsalgspuljen, og de kan bestilles her: dhf.dk/Billetsalg/billetsalg/landskampe-i-salg-herre-a

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip