Di Maria glæder sig til PSG-skifte efter lægetjek

Selvom skiftet endnu ikke er bekræftet, så fortæller Angel Di Maria nu, at han glæder sig til at skrive kontrakt med Paris Saint-Germain (PSG).

Et hospital i Doha har ligeledes lagt billeder op på Twitter af den 27-årige argentiner under det lægetjek, han tirsdag gennemførte i forbindelse med det forestående skifte.

- Jeg er meget glad for at skifte til Paris Saint-Germain. Hvad jeg ved om PSG er, at det er et hold, som vandt hver en mulig titel i Frankrig sidste sæson, siger Di Maria til Bein Sports.

Den storsatsende franske mesterklub mangler dog fortsat virkelig at slå igennem i Champions League, hvor kvartfinalen har været endestationen i de tre seneste sæsoner.

Det vil Di Maria være med til at ændre på.

- Jeg vil være med til at overkomme den udfordring, som kvartfinalen i Champions League er, siger den argentinske kantspiller.

Angel Di Maria vandt i 2014 Champions League med Real Madrid, da holdet i forlænget spilletid slog lokalrivalerne fra Atlético Madrid med 4-1.

Efterfølgende blev Di Maria solgt til Manchester United for et beløb omkring 630 millioner kroner, men det beløb får englænderne ikke hjem på videresalget.

Rygterne i medierne går på, at PSG skal betale omkring 473 millioner for at sikre sig Di Marias underskrift.

/ritzau/

Dagens Gossip