Di Marias lynmål sparker PSG og Champions League i gang

16/09/2015

Angel Di Maria kan kalde sig sæsonens første målscorer i Champions League, efter at han blot fire minutter inde i hjemmekampen mod Malmö FF bragte sin klub, Paris Saint-Germain, foran med 1-0.

Argentineren drejede fra højre side af straffesparksfeltet flot bolden op i fjerneste målhjørne, og den smukke scoring lagde grunden til de franske storfavoritters sejr på 2-0.

Dermed blev det også et vellykket gensyn med barndomsklubben for Zlatan Ibrahimovic, der var blevet klarmeldt efter en skade.

Den svenske verdensstjerne havde en forholdsvis stille aften på Parc des Princes, hvis man da ser bort fra den lille genistreg, han stod for, da han lagde op til parisernes andet mål efter en times spil.

Ved baglinjen fik Ibrahimovic med hælen elegant vippet bolden videre til angrebspartneren Edinson Cavani, som reelt afgjorde kampen ved at heade bolden ind bag Johan Wiland i målet.

En hård skæbne for de skånske gæster, der ellers var startet optimistisk efter pausen, men to mål nede forsvandt det sidste håb fra Åge Hareides tropper.

Rutinerede Markus Rosenberg kæmpede hårdt, men havde det svært i angrebet, og Paris-målmand Kevin Trapp fik ikke meget at bestille på en aften, hvor det meste af spændingen forduftede med Di Marias tidlige scoring.

I puljens anden kamp vandt Real Madrid stensikkert på hjemmebane med 4-0 over Shakhtar Donetsk.

Karim Benzema åbnede scoringen efter en halv time, inden Cristiano Ronaldo overtog showet med tre mål efter pausen.

De to første blev scoret på straffe, men på det tidspunkt var de ukrainske gæster allerede blevet reduceret til ti mand, da Taras Stepanenko kort inde i anden halvleg blev smidt ud efter to gule kort.

Helt uden skrammer slap madrilenerne dog ikke fra kampen. Gareth Bale måtte allerede efter en halv time lade sig udskifte med en skade i læggen.

Real Madrid skal i næste runde på besøg hos Malmö, mens Shakhtar Donetsk tager imod Paris Saint-Germain.