DI: Vækstplan vender skuden

»Det er en vigtig dag for danske virksomheder og for alle danskere. For det er i alles interesse, at vi vinder ordrer og arbejdspladser hjem til Danmark. Vækstplanen er med til at genskabe tilliden til, at det kan være en god forretning at drive virksomhed i Danmark,« siger administrerende direktør Karsten Dybvad fra DI i en skriftlig meddelelse.

Aftalen følger de to helt centrale spor, som DI har efterlyst: Ét spor, der styrker virksomhedernes konkurrenceevne ved at sænke de mest skadelige skatter og afgifter. Og et andet spor, som gør Danmark til et langt mere attraktivt land at investere i - med en lavere selskabsskat, der kan konkurrere med vores nabolande.

»Med vækstplanen tager et bredt flertal i Folketinget ansvar og gennemfører et helt nødvendigt kursskifte for Danmark, hvor politikerne retter fokus mod den private sektor. Nu styrker vi grundlaget for varige, private arbejdspladser, mens vi holder igen på de offentlige udgifter,« siger DIs administrerende direktør.

Karsten Dybvad glæder sig over, at regeringen og forligspartierne tager grundlæggende fat på Danmarks udfordringer og kommer med en plan, der skaber en bedre balance mellem den private og den offentlige sektor.

»Partierne bag aftalen har sat en ny kurs. Nu gælder det om at holde retning frem mod 2020 og dermed styrke vores muligheder for at tiltrække flere ordrer, flere investeringer og flere job til Danmark,« siger Karsten Dybvad.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip