Dialysepatient forsvundet - politi efterlyser kvinde fra Køge

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser den 46-årige Maria Sørensen fra Køge, som er udeblevet fra livsvigtig dialysebehandling på et sygehus i går. Politiet har eftersøgt hende på relevante opholds- og tilholdssteder uden at finde hende.

Hendes nærmeste pårørende har ikke nogen ide om, hvor hun kan opholde sig. Familien har oplyst til politiet, at hun flere gange er søgt mod de kongelige slotte, og at hun ikke har indsigt i alvorligheden ved udeblivelsen fra dialysebehandlingerne.

Maria Sørensen beskrives som 170 centimeter høj, 60 kg, almindelig til slank af bygning, gråbleg ansigtsfarve, der kan synes mørk, grøn/brune øjne, gulerodsfarvet kort krøllet hår, der kan virke pjusket, bærer indstik til dialyse i venstre underarm og har operationsar omkring navle og mave; har et ”flakkende” blik og er umiddelbart velformulerende – dog ikke ved længere samtaler.

Hun har en karakteristisk gang – med ret ryg og hovedet ”hængende” forover. Hun kan være iført enten en knælang brun dynefrakke eller en brun pels. Hun er oftest iført højhælede sorte støvler.

Hvis Maria Sørensen ikke kommer i dialysebehandling i nærmeste fremtid, kan det medføre fatale konsekvenser for den 46-årige kvinde.

Politiet beder derfor offentligheden om oplysninger om hendes tilholds- eller opholdssteder, så hun kan komme i den livsvigtige behandling.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestsjællands politi, 1-1-4 eller 4635 1448.

 

Efterlysninger bringes i samarbejde med Efterlysning Savnede Personer Danmark

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip