DiCaprio flygtede fra tæsk til skuespil

Skrevet af admin

05/02/2014

Dagens topnyheder

De tæsk, skuespilleren Leonardo DiCaprio var udsat for som 15-årig, overbeviste ham om, at han skulle være skuespiller. På den måde kunne han nemlig slippe væk fra det barske nabolag, som han voksede op i. 

Det fortæller han til Los Angeles Times.

Leonardo DiCaprio voksede op i et hårdt område af den østlige del af Hollywood i Los Angeles, men vandt som barn et stipendium til en privatskole i en pænere del af byen. Han var derfor chokeret, da han senere vendte tilbage til en offentlig skole i sit nærområde.

- Jeg fik tæsk den dag, jeg startede, fordi jeg bare gik ud fra, at alle fungerede i harmoni med hinanden, siger DiCaprio til Los Angeles Times.

Han var på det tidspunkt 15 år, og tæskene fik ham til at indse, at han skulle langt væk fra det miljø. nbsp;DiCaprio plagede derfor sin mor om at tage ham til auditions.

- Jeg skulle bare væk fra det offentlige skolesystem, siger DiCaprio.

39-årige DiCaprio fortæller i interviewet også, at opvæksten i det barske område i Los Angeles har betydet, at han aldrig har været fristet af at tage narko.

- Jeg har aldrig rørt den slags. Det skyldes, at jeg så den slags hver dag, fra jeg var 3-4 år. Så Hollywood har nærmest bare været en tur i parken for mig. Vi har set mange folk blive ofre for det (narko, red.), og det er meget ulykkeligt, siger skuespilleren.

Leonardo DiCaprio er nomineret til en Oscar for sin rolle i filmen "The Wolf of Wall Street". Oscaruddelingen finder sted 2. marts i Los Angeles.

Newspaq