DiCaprios Oscar-håb lever stadig

Han har været nomineret til en Oscar flere gange, og nu skete det så igen.

Torsdag blev årets Oscar-nomineringer afsløret, og en af dem går til Hollywood-skuespilleren Leonardo DiCaprio i kategorien "bedste mandlige hovedrolle" for hans rolle i filmen "The Revenant".

Dermed er han endnu en gang med i kapløbet om et løfte den prestigefyldte statuette. Hvis det sker, vil det være første gang, DiCaprio vinder en Oscar, men han får kamp til stregen af blandt andre Michael Fassbender, der også er nomineret.

Chefredaktør på filmmagasinet Ekko, Claus Christensen, spår dog Leonardo DiCaprio gode vinderchancer denne gang.

- Efterhånden er det nærmest blevet lidt skammeligt, at han ikke har vundet, for han er en af sin generations store Hollywood-skuespillere. Nu er chancen her så. Det er ikke engang sådan, at man kan sige, at det er en "trøste-Oscar", for det er en stor og god præstation. Men der er ingen tvivl om, at han også vil have sympatien med sig, har Christensen tidligere fortalt til Ritzau Fokus, hvor han også understregede, at han vil blive overrasket, hvis DiCaprio ikke løber med Oscarstatuetten.

Leonardo DiCaprio møder hård konkurrence fra skuespilleren Michael Fassbender, der er nomineret for sin rolle i "Steve Jobs". Fassbender skulle ifølge bookmakerne være en af de to favoritter til at vinde Oscarstatuetten.

I kategorien bedste mandlige skuespiller er også Eddie Redmayne, Matt Damon og Bryan Cranston.

Skuespilleren Leonardo DiCaprio har tidligere været nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i filmene "The Wolf of Wall Street", "Blood Diamond" og "The Aviator". Derudover har han været nomineret for sin birolle i filmen "What's Eating Gilbert Grape".

Leonardo DiCaprio var desuden også producer på filmen "The Wolf of Wall Street", der blev nomineret til årets film i 2014.

Den store Oscar-prisfest løber af stablen den 28. februar.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip