Diddy i »Downton Abbey« - og ude igen

Rapmatadoren meddelte på Twitter, at han havde sikret sig en fast rolle, hvilket udløste et dementi fra producenten.

»Jeg må indrømme, at »Downton Abbey« er en af mine yndlingsserier og er vildt glad for at kunne fortælle, at jeg bliver fast medvirkende«, skrev hiphopstjernen og lovede en snarlig snigpremiere. Combs ville på slaget midnat løfte sløret for et klip, hvor hans fans kunne se ham i den nye rolle.

Combs har aldrig lagt skjul på, at han gerne udfolder sig som skuespiller og han har da også haft stor succes på de skrå brædder, ligesom han fik ros for sin gæsterolle i »CSI: Miami«.Hans medvirken i »Downton Abbey« må dog enten være en spøg eller et samarbejde, der er gået grueligt galt.

Få timer efter Combs’ glade meddelelse afviste en talsmand for det britiske seerhit nemlig, at rapperen er med i fjerde sæson: »Det er usandt. Han kommer ikke på rollelisten«, lød det kategorisk.

Da havde Combs nået at lægge en ny baggrund på sin Twitter-profil i form af et billede af det engelske slot Highclere Castle, der danner rammen om seriens handling.

»Downton Abbey« blev fornylig udvidet med den første sorte figur og han skal ikke spilles af Combs. Seerne møder i stedet den britiske skuespiller Gary Carr som jazzsanger.

Dagens Gossip