Diego Costa nægter at have bidt

Diego Costa og Chelsea tabte FA Cup-kvartfinalen mod Everton.

Angriberen tabte også hovedet og risikerer en langvarig karantæne, hvis Det Engelske Fodboldforbund (FA) finder det bevist, at Costa i forbindelse med sin udvisning bed eller forsøgte at bide Evertons Gareth Barry, sådan som tv-billeder synes at indikere.

Gareth Barry lader imidlertid forstå, at der ikke var kontakt mellem Diego Costas tænder og Everton-spillerens hals.

- Har set en masse snak om episoden med mig og Diego Costa i kampen i går aftes (lørdag). For at slå det fast, Diego bed mig ikke, skriver Gareth Barry ifølge skyports.com på sin Fanzai-profil.

Ifølge en udmelding fra Chelsea bedyrer også Diego Costa sin uskyld.

- Diego talte med klubbens officials efter kampen og udtrykte fortrydelse over sin reaktion på Barrys tackling, som ledte til hans røde kort, men Diego var også meget tydelig omkring, at han på intet tidspunkt bed ham, siger en talsmand fra Chelsea ifølge flere engelske medier.

Sagen bragte umiddelbart minder om Luis Suárez. Tre gange har den nuværende Barcelona-stjerne været involveret i bide-sager, og som Liverpool-spiller fik han ti spilledages karantæne for at bide Branislav Ivanovic fra netop Chelsea.

Umiddelbart så Suarez' mundangreb dog mere voldsomt ud end Diego Costas, og også Everton nedtoner altså episoden til det minimale.

- Gareth Barry har sagt, at det ikke er noget at bekymre sig om. Han er bare skuffet over, at han fik sit andet gule kort, sagde Everton-manager Roberto Martínez, før Barry selv ytrede sig.

Gareth Barry fik sit andet gule kort i en separat episode efter Costas udvisning.

Fodboldverdenen afventer nu spændt en udmelding fra FA om eventuel følgestraf til Costa, som flere gange har påkaldt sig opmærksomhed og kritik for at gå til grænsen og over den.

Han er ikke tidligere blevet udvist som Chelsea-spiller, men har fået tre spilledages karantæne, efter tv-billeder viste, at han trampede på Liverpools Emre Can. Costa fik også på efterbevilling tre spilledages karantæne efter et sammenstød med Arsenals Laurent Koscielny.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip