Diego Costa scorer hattrick i Chelsea-sejr

13/09/2014

Chelsea har købt de helt rigtige spillere til denne sæson. Sådan ser det i hvert fald ud, efter at Chelsea vandt 4-2 hjemme over Swansea i Premier League.

Nyindkøbet Diego Costa, som denne sommer er kommet til fra Atlético Madrid, scorede hattrick og sørgede nærmest ene mand for sejren.

Det var den spanske landsholdsangribers syvende mål i fire optrædener i den bedste engelske fodboldrække.

Ved Diego Costas to første mål var det landsmanden Cesc Fabregas, som lagde op til scoringerne. Fabregas er kommet til fra FC Barcelona i sommerens transfervindue.

Diego Costa blev skiftet ud efter 72 minutters spil til store klapsalver på Stamford Bridge.

Angriberen Loic Remy, som Chelsea har hentet i Queens Park Rangers, blev skiftet ind i stedet for Diego Costa, og franskmanden nettede til 4-1 for London-klubben.

Dermed må man sige, Chelseas sommerindkøb fik indflydelse på kampen med fire mål og to oplæg.

Det var ellers Swansea, som kom bedst fra start. Udeholdet fik scoret til 1-0 efter 11 minutter. Chelsea-anfører John Terry fik sat sidste fod på et farligt Swansea-indlæg og scorede selvmål i den situation.

Chelsea topper Premier League med 12 point efter fire spillerunder. Swansea har ni point på andenpladsen.