Diesel og vin flyder: Væltet lastbil spærrer Køge Bugt Motorvejen

En væltet lastbil har siden tirsdag morgen skabt store vanskeligheder i trafikken på Køge Bugt Motorvejen omkring opkørslen ved Solrød Nord i nordgående retning.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Politiet fik klokken 08:45 meldingen om, at en bulgarsk lastbil med russisk chauffør var væltet og spærrede for trafikken. Tirsdag over middag er der fortsat ikke ryddet op.

- Lastbilen er væltet så uheldigt, at der er løbet diesel ud over det hele. Og samtidig var den læsset med omkring 30 paller vin. Så det er noget af et svineri, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Dagens.dk.

Politiet har spærret motorvejen lige syd for ulykken, og bilister bliver ledt af vejen senest ved Solrød Syd.

Det vil, ifølge Martin Bjerregaard, tage en rum tid, før trafikken er normaliseret.

- Vi er stadig til stede derude. Vi venter på dem, der skal tømme lastbilen. Bagefter skal vi have nogle kraner ud og løfte den væk. Og til sidst skal vi have gjort rent. Det er svært at sige, hvor lang tid, det kommer til at tage. Men bilister må tænde for radioen og holde øje med trafiktavlerne.

Den russiske lastbilchauffør er bragt på skadestuen til behandling for mindre knubs.

- Der er ikke mistanke om alkohol. Men der bliver talt om, at han måske har været faldet i søvn. Det er noget, han muligvis selv har antydet. Så vi skal nu i gang med at undersøge, om han har overholdt køre- og hviletidsbestemmelserne, siger Martin Bjerregaard.

Dagens Gossip