Din stemme afslører 3 pinlige ting om dig

Der er dårlige nyheder til dig, der gerne vil holde kortene tæt til kroppen, når det kommer til de mere private ting. For du er ikke selv herre over, hvad du signalerer til dine omgivelser.

Din stemme kan nemlig forråde dig og afsløre ømme punkter, som du ikke ønsker at dele med andre, skriver Psychology Today, der beretter om især tre ting, som din stemme fortæller - om du vil det eller ej.

Fundene bygger på videnskabelige undersøgelser ifølge online psykologi-magasinet. 

1. Utroskab. Uanset køn har vi en tendens til at ændre vores stemme, når vi taler til nogen, der er mere end en ven, og denne ændring i stemmen kan indikere utroskab. Selv når man bare siger “Hej” eller "Hvordan har du det?”, er det muligt at høre, hvilket forhold man har til vedkommende. 

2. Størrelse. For mænds vedkommende kan stemmen indikere den fysiske form og størrelse på kroppens dele. En lav/dyb mandestemme var forbundet med en større kropsbygning. Modsat viste der sig at være en negativt korrellation med stemmelejet, når det kommer til vægt.

3. Frugtbarhed. Når kvinder når toppen af deres frugtbarshedsniveau, går deres stemmer op i bestemte sociale sammenhæng. Denne viden støtter op om, at folk generelt finder kvinder med et højt stemmeleje mere feminine og mere attraktive for potentielle partnere.  

De detaljerede forklaringer kan læses her.

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip