Dine venner er skyld i, at du er single

Dine venner vil dig det bedste. Forkert. Det vil de ikke altid. Er du single og er dine venner det også, eller er de i et meget fast forhold, så vil rigtig mange af dem gerne have, at du forblive single.

Det vil de enten for at sikre, at I forbliver i sammen båd, eller for at suge noget singleliv til sig, skriver dailymail.co.uk.Det kan derfor være en god idé at holde din ny flamme lidt for dig selv, så du kan mærke efter, om han er noget for dig. For søger du vennernes råd for tidligt i processen, så kan de ødelægge dét, der kunne have været, forklarer Tracey Cox, der er sex- og parforholdsekspert og TV- vært for programmer om emnet.Men det kan være svært ikke at søge støtte hos vennerne. Har du før brændt dig på en ny fyr og valgt forkert, så føles det mest rigtigt at søge hjælp hos netop vennerne, forklarer Tracey Cox:-Jo oftere vi fejler i kærlighed, des tidligere har vi tendens til at præsentere en mulig partner for vores venner. Vi stoler ikke vores på vores egen dømmekræft, men vi stoler på deres.

Venner har deres egen agenda
En mening udefra kan være rigtig fin, men du skal have dannet dine egen først. Og når du får deres mening, så skal du opveje den med din egen og ikke træffe beslutningen kun på baggrund af deres indtryk, råder Tracey Cox.

Læs også: 

Har du konflikter med veninderne? Se hvordan du skal tackle det

Det er nemlig sådan at de venner, der er tættest på dig og blev mest oprørt sidst en fyr droppede dig, de vil også være de mest kritiske, når du møder en ny. Og samtidig kan dine venner være unødig kritiske, fordi det i bund og grund passer dem godt, at du er single, forklarer Tracey Cox:- Det passer visse venner godt, at du forbliver single – og ikke bare de venner, der selv er single, som har brug for en at være i selskab med eller jagte med. Visse venner, der er i et forhold, får det bedste fra begge verdener, når du er på datingmarkedet, ved at gennemleve det igennem dig. 
De er ikke rigtige venner, siger Tracey Cox.

Læs også: Sådan undgår du, at din potentielle nye kæreste er sociopat eller psykopat

De er dem, der saboterer noget, der kunne udvikle sig og du skal derfor ikke lytte til deres råd.

Lyt i stedet til dine egne følelser, for de er trods alt dem, der giver det bedste svar på om en fyr er værd at bruge tid på eller ej. Mette Skøtt, NewsDesk, Aller MediaDagens Gossip