Diplomat truer med at voldtage Obamas datter

Barack Obama kæmper i disse dage for at overbevise Kongressen og resten af verden om, at et militærangreb mod Syrien er det rette at gøre.

Men hvis USA gør alvor af truslen, får det konsekvenser for Obamas nærmeste familie.

Sådan lyder truslen fra en iransk diplomat, der advarer om, at præsidentens 12-årige datter, Sasha, vil blive bortført og voldtaget, hvis USA angriber Syrien. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi bør advare Obama om, at hvis han er en bastard, så er der andre bastarder i verden, der kan voldtage Sasha, skriver den tidligere guvernør Alireza Forghani ifølge Ekstra Bladet i en blog, der både er skrevet på engelsk og farsi.

Den iranske diplomats trusler begrænser sig ikke til præsidentens nærmeste familie. Han truer også med massebortførelser og drab på amerikanske statsborgere.

- Forhåbentlig vil Obama være tykhovedet nok til at angribe Syrien, og så vil vi se terrorangreb mod amerikanske interesser, skriver han i samme blog.

Også Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei, gør det klart, at amerikanerne kommer til at lide tab, hvis de gør alvor af truslen om et militært indgreb i Syrien.

 

Dagens Gossip