Direktør: Utilfredse spillere førte til Mourinho-fyring

Årsagen til, at José Mourinho torsdag blev fyret i Chelsea, skyldes, at der var opstået disharmoni mellem manageren og spillertruppen.

Det afslører Michael Emenalo, der er teknisk direktør i Chelsea. I en erklæring fra klubben lyder det ellers, at parterne var enige om, at det var tid til at stoppe samarbejdet på grund af dårlige resultater.

- Situationen er den, at Chelsea er i problemer. Resultaterne er ikke gode, og der synes åbenbart at have været disharmoni mellem manageren og spillerne. Derfor følte vi, at det var tid til at handle, siger Emenalo til Chelsea TV.

- Tag ikke fejl af, at det ikke er godt nok, når Chelsea - en af de største klubber i verden - ligger ét point over nedrykningsstregen i Premier League. Enhver fan kan se, at klubben er i problemer, og at der skulle gøres noget, siger han.

Efter Chelseas nederlag mandag til Leicester udtalte Mourinho, at han følte sig forrådt af sine spillere.

Allerede kort tid efter torsdagens fyring begyndte trænernavnet Guus Hiddink at dukke op i de engelske medier, men det vil direktøren ikke kommentere på.

Han kan dog fortælle, at det ikke er sikkert, at en ny manager når at være med i lørdagens Premier League-kamp mod Sunderland.

- Man er ikke en storklub, hvis man ikke har en beredskabsplan for situationer som denne. Vi er en storklub, og vi har kvalitetstrænere i klubben, og det vil være nok på lørdag, siger Michael Emenalo.

Han forsikrer, at klubben arbejder på højtryk, for at der bliver udnævnt en ny manager så hurtigt som muligt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip