Disney Sjov, X Factor og nyheder inden semifinale-brag fra Spanien

Når de danske håndboldherrer i morgen aften skal spille VM-semifinale mod Kroatien i Barcelona, er det på DR1, seerne kan følge kampen.

Vært Peter Møller og håndboldekspert Lars Christiansen laver optakt fra Spanien fra klokken 21.10, inden kampen bliver fløjtet i gang klokken 21.30.

Dermed kan DR1 præcis nå at sende ’Disney Sjov’, ’X Factor’ og ’TV Avisen’, som mange også gerne vil se en fredag aften, inden håndbolden tager over.

- Med det musikalske drama i  ’X Factor’ og håndboldherrernes mulighed for at spille sig i finalen ved VM i håndbold, er der lagt op til en stor aften på DR1, hvor nerverne nok kommer til at sidde uden på tøjet. Jeg glæder mig til en fantastisk fredag i selskab med resten af Danmark, siger Lotte Lindegaard, der er kanalchef for DR1.

Agent 007 må vente

Skulle de danske håndboldherrer vinde, ligger det allerede nu fast, at VM-håndboldfinalen også vil kunne følges på DR1 på søndag.

Håndbold-semifinalen fredag betyder, at ’Vores Vejr’ udgår, og det samme gør Agent 007-filmen ’Tomorrow Never Dies’, som i stedet bliver sendt næste fredag, den 1. februar.

Dagens Gossip