Disney-stjerne tvunget i fedmekostume

Skrevet af admin

29/09/2015

Mest læste i dag

I forvejen tynde modeller, der bliver bedt om at tabe sig, og Hollywood-skuespillerinder på evig kur er et hyppigt tilbagevendende emne i underholdningsbranchen.

Men "That's So Raven"-stjernen Raven-Symoné kunne mandag afsløre, at hun har været udsat for det stik modsatte, nemlig at hun ikke var tyk nok til en rolle. Det fik ifølge den 29-årige skuespillerinde producenten af komedieserien "State of Georgia" til at bede hende iføre sig et fedmekostume, så hun så tykkere ud.

- I ved slet ikke, hvad jeg har gået igennem. Jeg kunne ikke få mit show, hvis ikke jeg så ud på en bestemt måde. På "State of Georgia" tvang de mig til at tage et fedmekostume på, afslørede Disney-skuespillerinden da hun mandag var med i ABC's talkshow "The View", skriver Huffington Post.

Efter Raven-Symonés store succes, blandt andet som hovedrollen i Disney Channel-serien "That's So Raven", tabte skuespillerinden sig, og det var tilsyneladende ikke populært i tv-branchen.

- Det var som om, at sæsonen for store piger begyndte, da jeg tabte mig. I dag er der så mange store piger, som er blevet berømte, siger Raven-Symoné i interviewet.

For stjernen føles det nærmest umuligt at finde den rigtige vægt, der bringer succes på skærmen, for det var ifølge Raven-Symoné heller ikke populært, da hun vejede mere.

- Da jeg var tykkest og vejede omkring 84 kilo, sagde folk tit "Er du gravid? Er du gravid?" og jeg svarede bare "Nej, jeg er bare tyk, gå væk", fortæller Raven-Symoné og uddyber, at hun mener det er et generelt problem i tv-industrien, at kvindekroppen ikke bliver accepteret, som den er.

/ritzau/FOKUS