Disneys Aladdin sætter publikumsrekord i Fredericia

Disneys Aladdin på Fredericia Teater er blevet en publikumssucces og rundede i går 30.000 solgte billetter. Der er solgt over 1000 billetter om dagen siden Europapremieren 4. oktober, og der er tæt på udsolgt til hver eneste forestilling. Derfor forlænger teatret nu forestillingen endnu uge, så sidste spilledag bliver 25. november. Derefter er det ikke muligt at forlænge forestillingen længere.

Med 30.000 solgte billetter er Disneys Aladdin gået hen og blevet den største publikumssucces nogensinde på Fredericia Teater.

Teaterchef Søren Møller udtaler:

- Den kendsgerning at Disney i det hele taget ringede og tilbød os at opføre Aladdin, var i sig selv et eventyr for Fredericia Teater. Men at det er gået så fantastisk og at forestillingen nu er den mest sete produktion til dato på teatret er et helt nyt eventyr. Jeg er overdrevet stolt både af, at det kan betale sig at satse på at spille nye musicals og at det som her trækker publikummer fra hele landet.

Oven i publikumssuccesen er Aladdin også gået hen og blevet en af årets største anmeldersucceser. Der er topanmeldelser hele vejen rundt med lutter seks- og femstjernede anmeldelser fra både lokale og landsdækkende medier.

Foto. Søren Malmose, Fredericia Teater.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip