Disse 10 mennesker klæder sig tilfældigt på, men ender med at ligne noget helt andet

Vi taler naturligvis ikke om camouflagetøj, der får soldater og jægere til nærmest at forsvinde i skove, men derimod om de utilsigtede øjeblikke, hvor tøj og omverden forenes og går i ét med hinanden.

Sådanne øjeblikke ser man ikke hver dag, men det sker – bare se på disse 10 mennesker:

1. Denne lærerinde har tydeligvis snakket med overstregningspennen om, hvad de skulle have på i skole. Valget faldt på en frisk farvekombination af sort og pink.

2. Hun forsøger muligvis at tiltuske sig til et gratis hotelophold, men det står ved  nærmere eftersyn klart, at kvinden ikke kan skjule sig på den mennesketomme gang.

3. Kvinden og mobiltelefonen ringede sammen om formiddagen, så de i fællesskab kunne aftale af, hvad de skulle have på henne ved byens springvand.

4. En engelsk kvinde forsøger at snige sig gratis med undergrundsbanen i London ved at forsøge at klæde sig ud som et pendlerkort.

Læs også: Far tager billede af sin lille datter: Får et chok, da han zoomer ind på kameraet

'Oi, you can't do that', lød det fra kontrolløren, der sendte snydepelsen på pladss og op på gadeniveau.

5. 'Hey, giv mig mit look tilbage' skriger et plastikcover til en iPhone, men den ældre kvinde er iskold – hun er på vej ud ad døren for at vise folk, hvor hip man kan være i 2016.

6. Denne mand havde planlagt ferien ned til allermindste detalje, men alligevel endte han med at blive jaloux på kufferten, da den endte med at løbe med alle damernes opmærksomhed. 

7. En anden mand havde fod på alt her i tilværelsen, men så trådte han ind ad døren til festen, hvor alle kiggede på ham med et underligt blik. Han forstod først hvorfor, da han kom hjem og så dette fotografi på telefonen. Stakkels fyr.

8. Denne kvinde måtte forlade samme fest i utide, da hun allerede i entreen så, at hun bar en kjole, der var identisk med værtindens. Situationen blev ikke bedre, da hun grædende lagde sig på gulvet...

9. Der var lagt op til et romantisk kroophold, men kvinden mistede hurtigt lysten til at være sammen med ægtemanden, som hun forsøgte at skjule sig for med dette helt geniale trick.

10. Brandmanden forsøgte forgæves at få vand ud af den lille fyr på gaden. Episoden har gjort, at drengen bryder i gråd, når han hører sirenerne fra en redningskøretøj... 

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip