Disse 4 ting holder liv i jeres parforhold: Gør det hver aften inden I falder i søvn og mærk forskellen

I behøver hverken at overøse hinanden med dyre gaver eller tage på spaophold for at holde jeres parforhold på rette kurs.

Arbejde, børn, indkøb, rengøring og fritidsaktiviter har det med at sluge saft og kraft ud af mange ægteskaber og parforhold. Men der er håb forude, hvis I vil gøre en indsats for at bevare gnisten mellem jer.

Der er især fire småting, mænd og kvinder kan gøre inden sengetid for at komme tæt på hinanden igen, ifølge YouTango:

1. Ens sengetider. Din partner og dig bør så vidst muligt går samtidig i seng. Det lyder måske dumt, men den tid I har sammen i sengen, inden I falder i søvn er vigtig.

2. Farvel til elektronik. Læg mobilen væk og sluk for tv’et og vær nærværende, når I ligger i sengen. Endelig har I rent faktisk alenetid, hvor I kan snakke fortroligt og uforstyrret - fortæl hvad der er sket i løbet af dagen og lyt til din partner -…eller I kan lave noget helt andet?

3. Langt forspil. Find tid til at sende en fræk sms i løbet af dagen eller rør ved din partner på en kærlig måde, når ingen ser det. Og vupti så har I allerede pirret hinanden og bygget op til lidt lagengymnastik, inden det bliver sengetid.

4. Kys løs. I kysser jeres børn godnat, men kysser I hinanden godnat? Hvis ikke så kom bare i gang…og gerne mere end et af slagsen - man ved aldrig, hvad det kan føre med sig.   

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip