Disse 5 ting må du ALDRIG gøre før sex

De fleste kvinder har en lang liste af ting, de gerne vil kunne krydse af, inden de kaster sig ud i en svedig hyrdetime med elskeren.

Der skal være rent sengetøj, de intime dele skal være veltrimmet, mobilen skal være på lydløs og blæren skal være tømt. Og så videre.

Læs også4 ting alle kvinder med g-streng på bør vide

Men der er faktisk god grund til at slappe helt af og ty til spontan sex, der er helt og adeles uplanlagt.

Hvis sex skal være en god og afslappende oplevelse for dig, gør du bedst i at undlade alle dine forberedelser, skriver Metro.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Her er fem ting, du aldrig skal gøre inden sex:

1. Tisse. Kvinder skal meget gerne tisse efter sex, så de kan få skyllet evt. bakterier ud, som ellers kan give smertefulde urinvejsinfektioner. Så hvis du skal tisse inden sex, må du enten holde dig eller tisse og vente til senere med at dyrke sex.

2. Købe forkerte kondomer. Som mand skal man ikke bare bede om XL-kondomerne på apoteket for at virke som en machofyr, for der er kontant afregning, når gummiet skal på i sengen. Er kondomerne for store, risikerer de at glide af, og så har man balladen med fruen. 

Læs også: Et blik på din vagina afslører vigtig detalje om dit sexliv

3. Drikke sig i hegnet. Sex og alkohol går ofte hånd i hånd og gør folk meget lystige, men der er også en bagside af de utallige kulørte drinks. Mens mænd kan have frygtelig svært at få penis til at makke ret, så kan kvinder opleve problemer med naturlig smøring.

4. Barbering. Væk med hårene i bikinilinjen og rundt om de intime steder tænker mange kvinder inden sex og finder skraberen frem i sidste øjeblik for, at der ikke skal være stikkere, når hyrdetimen begynder. Men hvis du barberer dig lige inden sex, har du masser af små sår og rifter, hvor der kan sætte sig bakterier. Og værst af alt taler nogle studier for, at nybarberede kønsdele er mere modtagelige for herpesinfektioner og seksuelt overførte sygdomme.

Læs også: 6 ting du aldrig må gøre ved din vagina

5. Tage en antihistamin (lægemiddel mod bl.a. allergi). Mens de kendte allergipiller hjælper mod våde næser og irriterede øjne, så gør de ikke meget godt for din vagina. Antihistamin udtørrer nemlig ikke kun din næse men også din vagina. Og det er knap så smart, når der er optræk til sex.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip