Disse 5 ting skal du eje, når du er fyldt 30

Har du skiftet stil gennem årene? Samlet på ét stel i en årrække og efterfølgende skiftet det ud? Brugt penge på møbler, som du få år efter ikke kunne døje synet af? Eller måske har du bare investeret i de rigtige ting og netop opnået de ting, du faktisk bør have, når du er fyldt 30.Kunst, der giver mening

Det er ikke ligegyldigt, hvad du pryder dine vægge med. Den rigtige kunst er et individuelt spørgsmål, men i dit hjem er det vigtigt, at det er kunst, der giver mening for dig – og den skulle gerne findes på dine vægge, når du har rundet de 30.

- Kunst kan tilhøre dig for evigt, og hver form for kunst knytter sig til en tid og en historie. Start med at samle på kunst tidligt – det behøver ikke at koste en formue, hvis blot det tiltaler dig, råder den amerikanske designer Todd Nickey.

Viskestykker, der holder

Nu må tiden være inde til at skille dig af med hullede viskestykker og slidte håndklæder. Et hullet viskestykke sender et signal om, at det har været brugt alt for længe, og tanken om at tørre service og andet af i et overbrugt viskestykke, eller at tørre dig selv efter badet i et håndklæde, der har været brugt 100 gange før, føles ikke ligefrem rar.

Har du et rent køkken? Find ud af, hvor rent dit køkken er på isabellas.dk

Planter i hjemmet

Intet hjem uden en stueplante eller for den sags skyld en orkidé. Planter kan nemlig være med til at understøtte følelse af at være hjemme.

- Selv om du bare lejer et værelse, så kan en plante være med til at gøre følelsen af at være hjemme mere permanent for dig, forklarer interiørdesigner Grant K. Gibson.

En god seng

Livet er for kort til at sove dårligt! Investerer du i en god seng og en dertil hørende god og støttende hovedpude, er det godt givet ud, fordi du sover bedre og føler dig mere frisk efterfølgende.

Drømmer du om et nyt soveværelse? Se galleriet med 25 drømmesoveværelser på madogbolig.dk

To sengeborde

Ifølge Feng Shui giver det ro og balance i soveværelset, hvis du har et sengebord stående på hver side af sengen – og det gælder også, selvom du ikke er i et parforhold. Samtidig signalerer det modenhed og en sammenhæng i dit liv.

Af Line Sølvhøj Johansson, ISABELLAS/NewsDesk, Aller Media.

Dagens Gossip