Disse 5 ting skal du spørge dig selv om - NU

Af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk Aller Media

Det er de store spørgsmål som definerer dit liv og bestemmer hvilken retning, det skal bevæge sig i og det er, ifølge life coach Susie Moore, derfor utrolig vigtigt, at du husker at spørge dig selv om ting, som rent faktisk betyder noget.

Har du svært ved at mærke dig selv? Mange kvinder lyver for sig selv, og du kan læse om hvad på udeoghjemme.dk

Det gør de færreste og problemet er, at de fleste mennesker ikke får stoppet op spurgt sig selv om livets store spørgsmål, skriver The Huffington Post. Og gør du ikke det, så finder du måske aldrig rigtig ud af, hvad der giver mening for dig og hvad der giver dig et rigt liv.

Det kan du nemt lave om på ved at stille dig selv nedestående  5 spørgsmål, som life coach Susie Moore plejer at stille sine klienter, for at pejle dem ind på, hvad deres liv skal handle om:

Hvorfor vente til i morgen? 10 tips til at føre drømmen ud i livet – NU! på udeoghjemme.dk

1. Hvor glad er jeg generelt i dag på en skala 1 – 10?

Her skal du tage alle område i dit liv med i overvejelsen. Uanset om dit tal er 1 eller 9, så skal du være ærlig overfor dig selv, for først dér kan du begynde at gøre noget ved de områder, som ikke præsterer godt.

2. Hvilket slags liv vil du gerne leve?

Tænk på hvordan dit liv ser ud om 10 år. Vil du være tilfreds med, hvis dit liv ser ud nøjagtig som det ser ud nu? Er du tilfreds med dit forhold, dit arbejde, dit helbred? Forestil dig det ideelle liv, du kunne leve og spørg dig selv, hvordan det er forskelligt fra det, du lever nu?

Når du visualiserer det, kan du bedre se, hvad du kan gøre anderledes, så du får det liv, du drømmer om 10 år fra nu.

3. Hvordan ser succes ud for dig?

For visse mennesker vil succes være at have et godt job, for andre vil det være at sidde i en chefstol og andre igen måler deres succes i familien. Er succes for dig at tage fri hver andet år for at tage en lang rejse til udlandet eller er det at kunne bage smukke kager til din fødselsdag? Det vigtigste er, at du gør dig klart, hvad succes er for dig, og ikke lader dig farve af alle andres ideer om, hvad succes er for dem eller dig.

4. Hvad gør dig glad?

Er det at danse, gå tur i skoven, undervise, bygge huse eller sy små lyserøde kjoler? Hvad end det er, så SKAL du gøre plads til det i dit liv.

5. Hvad kan du gøre over de næste to uger for at bringe mere glæde, passion og mening ind i dit liv?

Dette er den svære del, for alle de spørgsmål, du netop har spurgt dig selv om, vil ingen mening give hvis ikke du forholder dig til dem. Du er nødt til at gøre noget. Du kan starte småt. Gå én tur, dans lidt, book billetter til en rejse om et halvt år, eller sæt en deadline for hvornår du skal nå bare nogle af dine mål.  

Nu ved du, hvad der skaber glæde og begejstring i dit liv. Hvorfor så ikke gøre det?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip