Disse 5 ting sker, når mænd ikke dyrker nok sex

Sammen med Mathilde Mackowski fra webshoppen Sinful.dk, kigger vi nærmere på nogle af de konsekvenser, som det kan have, når du som mand ikke dyrker nok sex.

Ifølge en række videnskabelige studier, kan for lidt sex det nemlig påvirke dit helbred i en negativ retning, både fysisk og psykisk.

Viser du dette til din kone eller kæreste, er der næsten garanti for ekstra aktivitet i dobbeltsengen. Manglende sex skulle jo nødvigt være grunden til et skrantende helbred…

Dette kan du risikere, når du ikke er aktiv nok på lagnerne:

1) Du bliver mere nervøs

Et hold af forskere fra Skotland kom frem til, at mennesker, der ikke dyrkede sex, har sværere ved at håndtere stressfulde situationer end de mennesker, der havde samleje mindst en gang hver anden uge.

Forskerne forklarer deres konklusion med det faktum, at hjernen frigiver lykkehormoner som endorfiner og oxytocin under sex, hvilket får mennesket til at føle sig afslappet.

2) Risikoen for at udvikle prostatacancer forøges

Et studie, som blev præsenteret for the American Urological Association, konkluderede, at mænd, som dyrkede sex regelmæssigt, havde 20 % mindre risiko for at udvikle prostatacancer.

Dette kan angiveligt forklares med, at regelmæssige udløsninger renser systemet ved at udskille skadelige stoffer fra prostata.

3) Du er mere udsat for sygdomme

Hvis du ikke dyrker sex minimum en gang om ugen, går du glip af et ekstra boost til dit immunforsvar.

Forskere fra Wikes-Barre University i Pennsylvania fandt ud af, at mennesker, der dyrkede sex en til to gange om ugen, havde flere antistoffer i blodet end dem, der sjældent eller aldrig dyrkede sex.

4) Du bliver usikker på dit parforhold

Ifølge en række eksperter har det konsekvenser for dit parforhold, hvis I ikke dyrker sex, da manglende sex påvirker lykken, følelsen af tæthed og sikkerhed i parforholdet.

”Manglen på sex kan give dig mindreværdskomplekser. Det nedsætter også udskillelsen af oxytocin og andre hormoner, som knytter jer sammen” udtaler psykolog Les Parrott.

5) Risikoen for blive impotent stiger

Du skal bruge klokkeværket. Dette er konklusionen på et studie, som er udgivet i the American Journal of Medicine.

Studiet viste, at mænd, der ikke dyrker regelmæssig sex har dobbelt så stor risiko for at blive impotente, som mænd, der dyrker sex en gang om ugen eller mere.

”Sex er ligesom styrketræning. Mandens penis er en muskel, der trænes gennem regelmæssig sex” udtaler forfatteren bag studiet.

Et godt supplement til sex 
Selvom du er single, kan du sagtens undgå at disse ting sker for dig. Der findes nemlig en masse forskellige former for onaniprodukter til mænd, som kan simulere effekten af sex.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, udtaler:

”Det er blevet utrolig populært blandt mænd at gøre onani mere spændende ved at supplere med et stykke sexlegetøj. Der findes i dag produkter, som mange mænd beskriver som ”næsten lige så godt som den ægte vare” fortæller Mathilde Mackowski.

Mændenes absolutte favorit i år er den testvindende penisvibrator kaldet Cobra Libre. Den fungerer ved at give stimulation af penishovedet, som eftersigende skulle give nogle vilde orgasmer.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip