Disse 7 ulækre ting skal vi holde op med at gøre i badet

Vi går i bad for at blive rene, men alligevel har vi nogle ret uhygiejniske vaner i badet, som vi bør stoppe med.

Mange af tingene tænker vi ikke engang over, fordi vi gør det dag efter dag.

Men fortvivl ej, du er formentlig ikke den eneste, der trænger til en lille reminder om, hvordan du kommer tilbage på det rene spor.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Her er syv ulækre ting, du bør stoppe med at gøre i badet ifølge Seventeen:

1. Bruge den samme skraber i et halvt år uden at skifte barberblad. Du bruger din skraber igen og igen, selvom den er fuld af gamle døde hudceller og hårstykker. Bladet bør skiftes regelmæssigt for din egen skyld - barberingen bliver dårlig og du får udslæt og kløe.

2. Dele sæbe med andre. Hvis du sværger til at bruge et stykke håndsæbe i badet, så lad vær med at dele den med andre. Et stykke sæbe bliver hurtig fuld af hår, døde hudceller og bakterier.

3. Badesvamp fra forrige århundrede. Badesvampe skal ligesom så meget andet skiftes ud, ellers bliver det en ulækker og beskidt svamp, du bruger til at skrubbe dig “ren" med.

4. Tisse i badet. Du lyver, hvis du siger, at du aldrig har tisset i badet. Det kan bl.a. komme til at lufte grimt, hvis du tisser på steder, hvor du ikke får skyllet efter med vand.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

5. Lade afløbet vokse til. Det er så kedelig en opgave at fjerne hår og sæberester i afløbet i badet, men det er så nødvendigt. Ellers kan vandet ikke løbe gennem afløbet og du vil du stå i en pool, når du går i bad, og der vil begynde at lugte grimt af råddent hår og sæberester.

6. Bruge det samme håndklæde i evigheder. Badehåndklæder skal også vaskes regelmæssigt, selvom du er ren, når du bruger det. Hvis det ikke får en tur i vaskemaskinen ved 60 grader, kan du få ulækre gæster i form af bakterier, mug og andre ubehageligheder.

7. Låne din partners skraber. Din partner venter sikkert også for længe med at skifte barberbladet, så hvis du hygger vedkommendes skraber, så deler I døde hudceller, gammelt hår og skidt. Og hvem ved, hvor din partner sidst har haft skraberen på arbejde?

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip