Disse enæggede tvillinger vil have identiske børn med deres fælles kæreste

Anna og Lucy DeCinque er tvillinger i ordets mest bogstavelige forstand. 

De er sammen 24 timer i døgnet, og udover at dele alt i deres hverdag, har de også valgt at have den samme kæreste. 

De 30-årige søstre fra den australske by Perth er begge i et forhold med en fyr ved navn Ben Byrne, og nu håber de, at de kan blive gravide med ham samtidig, fordi deres kroppe 'er nødt til at være ens'. 

- Hvis jeg blev gravid, ville Lucy være nødt til også at blive gravid med det samme, for vores kroppe er nødt til at være ens, siger Anna DeCinque i et interview med tv-programmet The Insight. 

 

 

Et billede slået op af AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) den

10. Mar 2016 kl. 9:30 PST

De bor sammen med deres kæreste og deres forældre, og de tre kærester sover sammen i en 'super king seize-seng', så de alle kan være der.

- Vi ville helt sikkert prøve at få det til at ske, men vi gør det ikke lige nu. Vi elsker børn, og de elsker os, men det er ikke den rette tid endnu, siger tvillingerne nærmest i kor.

I forsøget på at ligne hinanden så meget som muligt, har de allieret sig med plastikoperationer, så der ingen kan kende forskel på dem. Hellr ikke deres kæreste Ben, der selv er tvilling men ikke enægget.

Og netop det faktum gør, at han fuldt ud forstår sine kæresters ønsker.

- Vi har haft hver vores kærester før, men de forstod ikke, hvor tætte vi var. Men Ben forstår, hvorfor vi gerne vil være sammen hele tiden, siger de.

 

Dagens Gossip