Disse faggrupper har størst sandsynlighed for at drikke sig fulde og dyrke sex til firmajulefrokosten

Skrevet af Ninna Andreasen

01/12/2015

Dagens topnyheder

Julen er hjerternes fest. Tid til at give gaver og dele kærlighed ud til familie og venner.

Men det er tilsyneladende også tiden, hvor andre får kærligheden at føle.

Det skriver The Independent i forbindelse med en britisk undersøgelse, der viser, at 39 procent af briterne har haft sex ved firmajulefrokosten.

Endnu flere erkender, at de har kysset en kollega ved festlighederne. Især to faggrupper udmærker sig ved at være særdeles løse på tråden, hvis man skal tro undersøgelsen, der er lavet af lingeri-kæden Ann Summers.

Ifølge undersøgelsen er det især ansatte inden for it og HR - altså personaleafdelingerne - der har størst sandsynlighed for at drikke sig larmende berusede og dyrke sex med en kollega. For it-afdelingernes vedkommende lød tallet på 63 procent af de adspurgte, som havde kastet sin kærlighed på en kollega, mens personaleplejen havde fået et nøk opad for 56 procent af de ansatte i HR-afdelinger.

Til sammenligning tilstod kun 27 procent af de adspurgte, som arbejdede inden for uddannelse, at de havde dyppet snablen i kontorets blæk - så at sige - og 29 procent af de adspurgte inden for sundhedsvæsnet erkendte en hyrdetime med en kollega ved en julefrokost.

Undersøgelsen spurgte også ind til, hvor de kollegiale udskejelser fandt sted. 25 procent af de lystige ansatte havde givet en kollega en tur på parkeringspladsen, mens 30 procent havde slået sig løs i et mødelokale.

18 procent slog sig til tåls med at knalde i et lagerlokale.

Læs også: 30 trin der gør julefrokosten med arbejdspladsen uforglemmelig

Især mellemledere ser ud til at have det lystigt under de våde firmajulefrokoster. Tror man undersøgelsen, svarer 65 procent af mellemledere, at de har haft sex, mens 28 procent af direktører erkender at have taget en tur i høet under fejringen af højtiden.

Det er altså ikke fra de ledende lag, de gode eksempler bliver sat.

De ti professioner, der har størst sandsynlighed for at kysse, dyrke sex eller blive ufatteligt fulde ved firmaets julefrokost er ifølge undersøgelsen:

1. It-folk (76 procent)
2. Jurister (74 procent)
3. HR (72 procent)
4. Transport og logistik (72 procent)
5. Finans (71 procent)
6. Medier og marketing (68 procent)
7. Salg (67 procent)
8. Administration (57 procent)
9. Sundhedsvæsnet (52 procent)
10. Uddannelse Glædelig jul.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: