Disse nye trusser udjævner din kameltå

Skrevet af Kirstine Petersen

23/06/2015

Dagens topnyheder

Mange kvinder har ikke noget problem med at vise deres smukke, kvindelige former frem – pånær ét sted; mellem benene.

Der er intet så ødelæggende for et par gamacher, stramme jeans eller afslappede træningsbukser, der eller frækt smyger sig om numse og hofter, som et par splittede skamlæber. Og det er ikke en skam at sige højt, mener stifteren af ”Camel no”, der har opfundet et par trusser, som modvirker kameltåen hos kvinder:

- Kvinder vil ikke tale om deres kameltå og tror ofte, at hvis du har den, så må du have en kæmpe vagina, men sådan er det altså ikke, siger Maggie Han til mashable.com.

Hun har selv oplevet et par uheldige situationer, hvor hendes skridt var mere i fokus end hende selv – mest fordi, at hun er så høj, at når hendes bukser spalter læberne, så er ”tåen” nærmest i øjenhøjde med ”normale” mennesker.

Læs også: Brugt undertøj sælges for tusindevis af kroner på nettet

Hun vil derfor give kvinder ”magten tilbage over deres skridt”, ved at sørge for at mænd eller andre ikke fokuserer på det, der er mellem benene. Samtidig skal det være behageligt at undgå den uønskede opmærksomhed, og derfor bruger hun i de nye trusser en art silikone, der er lavet af polyester og spandex.

- Jeg har brugt den samme slags silikone, som også bruges til brystimplantater af flere grunde; for det første skaller det ikke, og for det andet følger det din kropstemperatur. Og derudover lugter det ikke, hvis man sveder, siger hun.

Hun siger, at det især er hetereoseksuelle, hvide mænd, der viser utilfredshed, når hun forklarer, hvad hun har opfundet.

Læs også: Dette synes mænd i virkeligheden om kvinders kønsbehåring

Skulle du være interesseret i de kameltå-skjulende trusser, kan de købes for cirka 190 danske kroner stykket - se dem for- og bagfra i galleriet nedenfor:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: