Disse strømper giver dig fede lægge

Denne sæson skal lår og lægge vises frem i bl.a. pencilskirts og den lille sorte – gerne tilsat et par høje støvletter.

Men selvom du skal til fest og har besluttet, at du skal dresses op, så bør du ikke lade dig lokke af strømpebukser med silk-look. Det skriver kvindesitet KK.no.

Vælg matte strømpebukser

Det er stylist og modejournalist, Nadine Monroe, som rådgiver til kk.no omkring, hvilken type strømpebukser, du bør vælge. Og da de fleste ønsker, at deres ben skal se så lange og slanke ud som muligt, så bør du klart undgå de skinnende strømper, da lysindfaldet får benene til at se bredere ud.

Stylisten anbefaler, at du generelt vælger mørke strømpebukser for at få dine ben til at syne længere.

- Jeg synes, at tætte og matte, sorte strømpebukser er en hverdagsvinder, uanset hvad. De passer til alt, og du føler dig altid velklædt, siger Nadine Monroe til KK.no.

Se galleriet med 12 ’little black dresses’ til denne sæson på ELLE.dk

Gå efter de mørke farver

Hvis du har mod på at vælge strømpebukser med farve, så er det de blålige og lilla farver, der er mest trendy her i efteråret og hen over vinteren. Det gælder farverne midnatsblå, bourgogne og mørklilla, som blandt andet blev repræsenteret af Miu Miu og Prada på catwalken.

- Dette er farver, der passer rigtigt godt sammen med sort tøj, siger Nadine Monroe.

Sådan går det an med glitter
Selvom du bør undgå strømper med silk-look, som har det skinnende så at sige indbygget i strømperne, så er der ikke noget i vejen for at vælge strømpebukser med påtrykt glitter, hvis du synes, at det skal være lidt ekstra festligt. Det glitrede look holder nemlig også ind i denne sæson.

- Metallic og glimmer på strømpebukser er rigtigt fint for dem, der gerne vil benytte sig af denne trend, men som synes, det bliver for meget med effekten på overdelen eller kjolen, siger Bettina Johnsen, der er kommunikationschef hos Pierre Robert, til KK.no.

Skal du have ny vinterjakke? Se 8 jakker til mini-priser på ELLE.dk

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip