Disse tre ting vækker din sexlyst

En ny undersøgelse, der er blevet offentliggjort i tidsskriftet Journal of Sexual Medicine, viser, at jo mere stressede kvinder er, jo sværere har de ved at blive seksuelt opstemte. Det skriver Prevention.com.

I undersøgelsen blev to grupper kvinder, en meget stresset gruppe og en medium stresset gruppe, placeret foran en erotisk film, mens forskerne målte deres niveau af ophidselse. Det viste sig, at de mest stressede blev mindst opstemte og samtidig havde meget svært ved at bevare koncentrationen.

Denne fejl i parforholdet kan dræbe jeres sexlyst. Se hvilken på Femina.dk

Joan Price, der er sexekspert og forfatter, forklarer, at hvis du er højspændt, så er det vigtigste for at komme i stemning, at du får ro på kroppen og stresshormonerne. Samtidig kan sex netop være det, der skal til for, at du kan falde helt ned på jorden og slappe af for en gangs skyld.

Hun giver her sine tre bedste tips til at få vakt din lyst til de intime udskejelser:

1) Dyrk motion

Ud over at motion kan være med til at dæmpe dit niveau af stresshormoner i kroppen, så kan det også øge blodtilførslen i dine intime områder. Især yoga har vist sig at kunne øge sexlysten, bl.a. pga. de dybe vejrtrækninger og visse øvelser med fokus på bækkenbunden, siger Joan Price.

Se hvilken detalje, der ellers kan kurere jeres manglende sexlyst, på Femina.dk

2) Let rygmassage

Joan Price forklarer, at vi ofte skal have hud til hud-kontakt, før vi kan få lyst til mere. Hvis du er opspændt, så er en let rygmassage ideel til både at gøre dig mere afslappet og til at få dig i rette humør.

Det vigtigste er, at der som udgangspunkt ikke er tale om massage af seksuel karakter, og massagen skal kun tages skridtet videre, hvis du selv føler dig klar til det.

3) Put det i kalenderen

Det kan synes meget uromantisk og meget lidt sexet at planlægge, hvornår I skal have sex. Men hvis kalenderen i forvejen er hårdt booket, så kan det være nødvendigt. Samtidig kan netop forventningen om, at det skal ske, være med til at holde fokus på det og sætte gang i de rigtige hormoner.

Vær derfor gerne bevidst om det i løbet af dagen, og gør dig overvejelser om, hvad du har lyst til, hvad du skal have på, og om der skal bruges bestemt legetøj, råder Joan Price.

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media.

Dagens Gossip