Distraktionerne er Emre Mors udfordring mod toppen

Når det bliver forår, springer ting ud, og i Alka Superligaen er FC Nordsjælland-talentet Emre Mor blomstret op på rekordtid i de første forårsrunder.

Søndag gav han igen prøver på sit enorme talent, da han med et utroligt solomål dannede grundlag for FCN's sejr på 2-0 over førerholdet FC København.

De store præstationer har medført en masse snak og hype omkring den dansk-tyrkiske angriber, men både Emre Mor og hans træner Kasper Hjulmand ved, at der er ét område, hvor den 18-årige spiller skal forbedre sig.

- Man kan tage ens talent, færdigheder og indre motivation minus alle de distraktioner, der kan være. Og det er det, det handler om, siger Kasper Hjulmand omkring, hvad der gør en god fodboldspiller.

Emre Mor har et temperament og et vindergen, som kan få ham til at miste fokus ind i mellem, og det er han selv klar over.

- Hvis jeg får en hård tackling og ikke får frispark, så skal jeg bruge frustrationen til at lave et rigtig hårdt genpres i stedet for at brokke mig til dommeren. Det arbejder jeg rigtig meget på, og jeg synes, jeg er blevet rigtig god til det, siger Emre Mor.

Men for råmaterialet i den uslebne diamant er der ikke mange grænser for, hvad det kan blive til, mener Kasper Hjulmand.

- På færdigheder, den ild og det vindergen, han har, og den glæde han har ved at spille fodbold, er der ikke rigtigt begrænsninger, lyder rosen fra FCN-træneren.

- Men der er mange faldgruber og mange ting, han skal lære at manøvrere i.

Emre Mor lægger ikke skjul på, at han tror på sine egne evner, som da også er uomtvistelige, hvilket han viste med scoringer mod FCK.

Dog erkender han, at den hurtige succes er kommet en smule bag på ham.

- Jeg kendte mine egne evner. Det har jeg gjort i lang tid. Men at det er gået så hurtigt, det har måske overrasket mig lidt, siger Emre Mor.

Og selv om Kasper Hjulmand indrømmer, at individualister som Emre Mor med enorm selvtillid kan frembringe irritation fra tid til anden, så nyder han at arbejde med ham.

- Jeg elsker at arbejde med mennesker, som har den kant og det vindergen. Jeg vil klart hellere have dem. Så hellere slibe det af og arbejde med det, selv om man får grå hår i hovedet, lyder det fra FCN-træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip