Divisionsforeningen: Tilskuerballade er uacceptabel

Skrevet af admin

07/04/2016

Dagens topnyheder

- Det er aldeles uacceptabelt, og Divisionsforeningen tager skarpt afstand fra urolighederne.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Divisionsforeningen efter optøjerne i forbindelse med pokalkampen mellem FC København og Brøndby onsdag i Telia Parken.

- Vi har i dag kontaktet FC København og Brøndby IF og bedt klubberne om en redegørelse for de episoder, der opstod efter afslutningen af kampen i går.

- Vi har noteret os, at de to klubber allerede er gået i dialog om episoderne med fokus på bedre forebyggelse og optimering af sikkerheden til derbys. Det er positivt.

- Det, der skete i går, finder vi helt uacceptabelt, herunder når personer på stadion overtræder stadionreglementet på en måde, hvor sikkerheden bringes i fare for kampens aktører, hvad enten det er spillere, arbejdende TV-personale, officials eller fans.

- Det kan og må ikke forekomme på stadion, udtaler direktør Claus Thomsen.

Efter kampen, der sluttede 1-1, begyndte en gruppe af Brøndbys fans at kaste diverse genstande efter blandt andet FCK-spillere, der var på vej til at forlade banen gennem spillertunnelen.

Divisionsforeningen har tidligere i år udarbejdet en række forslag med skærpede sikkerhedsregler for udebaneafsnittene i Alka Superligaen.

/ritzau/