DJ Avicii om at stoppe sin karriere: Jeg har det godt med det

For blot få uger siden kunne Aviciis fans læse den nedslående nyhed om, at den verdenskendte DJ har valgt at stoppe sin karriere som musiker, så snart hans igangværende turné er overstået.

I et nyt interview med det amerikanske medie The Hollywood Reporter forklarer Avicii, hvis borgerlige navn er Tim Bergling, at det langt fra var nemt at skulle trække stikket.

- At stoppe min karriere var helt klart det sværeste valg, jeg har truffet i mit liv. Men jeg har det godt med beslutningen. Jeg har ikke følt mig tilpas i lang tid, fortæller Avicii til The Hollywood Reporter.

Selv om han stadig kan spille udsolgte stadionkoncerter over hele verden, har "Wake Me Up"-hitmageren en helt speciel grund til at stoppe musikkarrieren.

Den svenske DJ har nemlig lidt af flere helbredsproblemer, der blandt andet var årsagen til, at han i 2014 måtte aflyse flere af sine koncerter.

- Jeg blev nødt til at stoppe på grund af mit helbred. Det er bare ikke mig at skulle stå på en scene. Problemet var dog hverken musikken eller koncerterne, men alt andet det andet ved at være kunstner. Det føltes ikke naturligt for mig, siger Avicii til The Hollywood Reporter.

Den 26-årige DJ vil dog ikke lægge musikken helt på hylden. Avicii vil fortsat arbejde på sit nye album, der ifølge artisten stadig kræver en del arbejde, før det er klar til at blive udgivet.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip