Djiby Fall får to-årig aftale i Randers

Superligaen kan se frem til et comeback til en af ligaens skarpeste udenlandske angribere gennem tiderne.

Senegal-angriberen Baye Djiby Fall er blot et bestået lægetjek fra en to-årig aftale med Randers. Allerede fredag aften kunne bt.dk afsløre, at Djiby Fall var tæt på et skifte hjem til Randers.

Lørdag dukkede han så op til klubbens træning, men her ønskede man hverken at be- eller afkræfte oplysningerne om en forstående handel.

Men parterne har brugt weekenden på at forhandle en god lønpakke på plads med Djiby Fall, og han ventes at blive præsenteret op til eller i pausen af mandagens Superliga-kamp mellem Randers og Sønderjyske – hvis alt går vel med lægetjekket vel at mærke.  

Randers er blevet enig med den tyske 2. Bundesliga-klub Greuter Fürth om en transfer på et sted mellem to og tre mio. kr. Det er forholdsvis billigt, men det indebærer, at Fürth har en høj procentandel på et eventuelt videresalg i fremtiden.

Djiby Fall har længe været uønsket i Greuter Fürth, hvor han blot er noteret for to kampe og 0 mål, og derfor er tyskerne glade for at få sendt ham til Randers.

 Baye Djiby Fall fik sit gennembrud i netop Randers FC tilbage i sæsonen 2006/07, hvor han med 14 mål i 30 kampe blev klubbens topscorer.

Siden røg han på en monstertransfer over 20 mio. kr. til Al Ain Sports Club fra de Forenede Arabiske Emirater.

Djiby Fall har derefter med blandet succes spillet i klubber som OB, Lokomotiv Moskva, Molde, Lokeren og så Greuter Fürth. Men i Danmark har han hele tiden bevaret sin popularitet for hans fysik og evne til at sparke bolde i kassen.

Trods en lang karriere i udlandet er Djiby Fall stadig kun 28 år, og han kan blive en giftig makker til topscorer Ronnie Schwartz. Det skal dog ikke afvises, at sidstnævnte kan ryge til en udenlandsk klub på sidste dag i transfervinduet. I så fald så har Randers sikret sig afløseren.

Dagens Gossip