DJØF er klar til nye spilleregler i den offentlige sektor

Sådan lyder det fra fagforeningen for offentlige chefer, DJØF, der hilser Produktivitetskommissionen forslag om mindre bureaukrati i den offentlige sektor velkommen.

»Vi er klar til nye spilleregler i den offentlige sektor. Lad endelig de offentlige ledere og medarbejdere bestemme mere selv. Vi er også parate til at blive målt på resultaterne – og blive honoreret for det når ellers bare vi selv har en realistisk mulighed for at påvirke, om og hvordan vi når målene,« siger Henning Thiesen, formand for offentlige chefer i Djøf.

Han peger dog på, at det vil kræve ændringer i, hvordan politikerne styrer den offentlige sektor, at nå så langt, som Produktivitetskommissionen foreslår.

»Når først mediestormen rusker i politikerne på en enkeltsag, er presset for at vise handlekraft med endnu en kontrolregel meget svært at modstå. Men hvis politikerne er parate til også at holde afbureaukratiseringsfanen højt i den situation, vil vi være nået stort skridt nærmere højere produktivitet i den offentlige sektor,« siger Henning Thiesen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip