Djokovic dropper barsel: Genvinder titel i Paris

Skrevet af admin

02/11/2014

Mest læste i dag

Verdens bedste tennisspiller, Novak Djokovic, må vente et par uger med at holde ferie sammen med sin kone og nyfødte søn, Stefan.

Serberen droppede alt om barsel og stillede til start i denne uges Masters 1000-turnering i Paris og gjorde det overbevisende.

Ved at vinde sin sejr nummer 600 på ATP-touren levede han op til sin status som topseedet og vandt finalen sikkert over den syvendeseedede canadier Milos Raonic med cifrene 6-2, 6-3.

Det var andet år i træk, han vandt turneringen.

- Denne uge har været helt forrygende, og det er min første turnering, siden jeg blev far for 10 dage siden. Jeg dedikerer sejren til min kone og min søn, siger Novak Djokovic.

Trods nederlaget kunne Milos Raonic glæde sig over, at han med finalepladsen kvalificerede til sæsonfinalen i London, hvor verdens otte bedste tørner sammen.

- Tillykke til Milos. Jeg er glad på hans vegne over, at han er klar til London, men i dag spillede jeg det bedste tennis, jeg har gjort hele ugen, siger Djokovic.

Turneringen i London spilles fra den 9. til den 16. november, hvorefter Djokovic altså kan holde ferie - eller barsel om man vil.

/ritzau/AFP