Djokovic' far i angreb på Federer

Det er ikke kun på banen, at Novak Djokovic forsøger at distancere sig fra stjernen, Roger Federer. Nu angriber Djokovic-lejren - i form af far Srdjan - også den schweiziske tennisgigant uden for banen.

I et interview med den serbiske avis Kurir siger Srdjan Djokovic således, at Roger Federer har været alt for dårlig til at acceptere Novak Djokovic' talent.

- Federer er måske stadig den bedste tennisspiller i tennishistorien, men som person er han helt modsat (af Djokovic, red.). Han angreb Novak ved Davis Cup i Genève - det gik op for ham, at Novak var hans efterfølger, og han prøvede på alle måder at miskreditere ham. Novaks succes er en fantastisk ting, og noget som nogle folk simpelthen bare ikke kan forstå, siger Novaks far, Srdjan Djokovic til Kurir.

Novak Djokovic har ligget i top tre på ATPs verdensrangliste siden oktober 2009. Og bortset fra en kortere periode i 2012 har han været nummer et siden juli 2011.

Omvendt er Roger Federer nu nummer fem i verden efter at have været nummer et i over fire år i træk fra 2004 til 2008. Sidst de to mødte hinanden var til Barclays ATP World Tour Finals, hvor Djokovic besejrede Federer i finalen.

Men det er ikke blot den serbiske serverkanons forhold til rivalen Roger Federer, der er fyldt med spændinger. I interviewet med Kurir fortæller Srdjan Djokovic også, at Novak Djokovic har været bedste venner med Rafael Nadal - det er de ikke mere.

- Nadal var Novaks bedste ven, da han vandt. Men da tingene ændrede sig, var de ikke længere venner. Dette er ikke sport. Det er, hvad Novak har i sig, som andre ikke har, siger Srdjan Djokovic til Kurir.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip