Djokovic nærmer sig Agassi-rekord i Miami

31/03/2016

Novak Djokovic rykkede onsdag et skridt tættere på at tangere den tidligere toptennisspiller André Agassis rekord ved ATP-turneringen Miami Open.

Den suveræne serber vandt sin kvartfinale mod tjekkiske Tomas Berdych uden de store vanskeligheder. Sætcifrene lød 6-3, 6-3.

Djokovic er forsvarende mester i turneringen, som han har vundet i alt fem gange. Det er blot en enkelt gang færre end amerikanske André Agassi, der dominerede i 1990'erne og gik på tennispension i 2006.

Den nuværende verdensetter skal i semifinalen op imod den 15.-seedede belgier David Goffin om en plads i finalen.

I den kvindelige del af turneringen i Miami spillede Victoria Azarenka sig onsdag i semifinalen og forlængede dermed den gode stime, hun er inde i.

I kvartfinalen vandt hun over britiske Johanna Konta i to sæt. Det er hviderusserens 20. sejr i denne sæson, hvor hun blot er noteret for et enkelt nederlag.

Netop det nederlag får Azarenka mulighed for at revanchere, når hun i semifinalen skal spille mod Angelique Kerber.

Den venstrehåndede tysker vandt over Victoria Azarenka i kvartfinalen i grand slam-turneringen Australian Open i januar, og hun gik senere hen og vandt finalen i samme turnering.

Kerber slog i sin kvartfinale i Miami amerikaneren Madison Keys.