Djokovic tager French Open-revanche i Cincinnati

Verdensetter Novak Djokovic har vist svingende spil ved ATP-turneringen i Cincinnati, der fungerer som opvarmning til US Open i slutningen af august.

Men i kvartfinalen natten til lørdag dansk tid hævede serberen sit niveau, da det gjaldt. I to sikre sæt besejrede han sin overmand fra French Open-finalen, Stanislas Wawrinka.

Med cifrene 6-4 og 6-1 bookede Djokovic på godt en time en plads i semifinalen, hvor ukraineren Alexandr Dolgopolov venter. Ham har serberen slået fire ud af fire gange, de to har mødtes.

- Det var min bedste kamp hidtil i denne uge. Den kom på det rigtige tidspunkt mod en af mine største konkurrenter og manden, som jeg tabte til i det seneste møde i French Open-finalen, siger Djokovic ifølge AFP.

Også tredjeseedede Andy Murray er klar til semifinalen efter en sejr over franskmanden Richard Gasquet, som ellers vandt første sæt.

Murray skal møde andenseedede Roger Federer, der for 12. gang i lige så mange forsøg tvang spanieren Feliciano López fra banen som taber af et indbyrdes opgør.

/ritzau/

Dagens Gossip