Djokovic tromler Nadal og vinder China Open igen

Havde man håbet på spænding og en lige kamp, så kiggede man forgæves, da finalen ved China Open i tennis søndag blev spillet.

Her stod spanske Rafael Nadal ansigt til ansigt med verdensetteren Novak Djokovic, og serberen gav aldrig ved dørene i en finale, som han vandt overbevisende med 6-2, 6-2.

Med søndagens sejr nåede Djokovic op på sin sjette China Open-titel, da han også vandt turneringen i 2009, 2010, 2012, 2013 og 2014.

Sejren i Beijing betyder, at Djokovic i øjeblikket har krammet på Nadal. Djokovic har nu vundet syv af de to spilleres seneste otte opgør.

Djokovic og Nadal har i alt mødt hinanden 45 gange, og her kan Nadal dog stadig lune sig lidt ved, at han har hentet 23 sejre i den statistik mod Djokovic' 22 sejre.

Nadal har kæmpet for at finde formen og komme sig over skader i denne sæson, og han var igen uheldig og måtte efterses af en læge tidligt i andet sæt, da han fik problemer med den ene ankel.

Nadal valgte dog at fortsætte, selv om han var mærket af problemerne i resten af kampen. På dette tidspunkt var Djokovic for længst i kontrol efter at have vundet første sæt på 41 minutter.

Novak Djokovic har aldrig tabt en kamp i China Open og har hentet 29 sejre i træk i turneringen.

Den 28-årige verdensetter har i alt vundet 56 turneringer i karrieren - de otte er hentet i denne sæson og indeholder også sejrene i Australian Open, Wimbledon og US Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip