Djurs Sommerland bygger Danmarks længste rutschebane

Nu får alle med hang til spænding og sug i maven endnu større oplevelser at se frem til, når Djurs Sommerland føjer endnu en forlystelse i international klasse til de seneste års store nyheder. Som den første forlystelsespark i Europa kan Skandinaviens største sommerland nemlig præsentere en double launch coaster til sæsonen 2013.

- En double launch coaster er en særlig type rutschebane, hvor du bliver skudt af sted med høj fart hele to gange. Det giver en hæsblæsende, anderledes og virkelig sjov oplevelse med stor intensitet fra start til slut. Juvelen er ikke som nogen anden rutschebane i Europa. Med den som trækplaster er jeg overbevist om, at vi i 2013 tiltrækker endnu flere børnefamilier og sætter ny besøgsrekord, siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

I første launch skyder Juvelen gæsterne af sted med en fart på 65 kilometer i timen, mens rutschebanen i andet launch når en topfart på hele 85 kilometer i timen. Double launch coasteren er Djurs Sommerlands største investering til dato og en af de største nogensinde i en dansk forlystelsespark. Investeringen lyder på 70 millioner kroner.

Med Juvelen udvides parkens Mexicoland med 12.000 kvadratmeter.

Byggeriet til Juvelen er allerede i fuld gang, og står klar til sæsonåbning den 4. maj.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip