DM i Triatlon afgøres i Kolding

Det sker søndag den 8. september i fjorden og omkring Hotel Koldingfjord.

Triatlon er en populær sport og i Kolding sker den foreløbige kulmination med det tredje stævne i DM-serien og finalen for 2013. Der skal kåres mestre i både herre/dame-elite og i de såkaldte Age-Groups.

Distancen er den publikumsvenlige og i Tri-sammenhæng korte udgave med 700 meter svømning, 20 kilometer cykling og 5 kilometer løb. De mere end 200 atleter vil blive sendt af sted i fire heats i løbet af dagen. Hvert heat vil tage cirka en time for de hurtigste.

Det er Hotel Koldingfjord og Strandhuse, som danner rammen om den store sportsbegivenhed, og det bliver et flot skue, når det gamle sanatorium danner baggrund for svømmeturen i fjorden.

Arealerne ned mod fjorden kommer i det hele taget til at emme af puls, sved og performance og som publikum får man mulighed for at komme helt tæt på atleterne. De passerer området flere gange på de korte ruter i området. Særlig intenst er de hektiske skiftezoner, hvor sekunder vindes og minutter tabes.

Borgmester Jørgen Pedersen byder velkommen og sender de første atleter af sted. Herefter bliver både atleterne og publikum holdt orienteret af Claus Elgaard, som er stævnespeaker på dagen.

Området foran Hotel Koldingfjord bliver både start- og målområde, og det er også her skiftene mellem de tre triatlon-discipliner sker, når atleterne kommer løbende op fra fjordvandet og skal op på cyklerne, og igen når de parkerer cyklen for at afslutte med løbeturen.

Parkering til stævnet sker ved Lyshøjskolen så der er en cirka to kilometer gåtur til stævnecentrum. Løbsområdet lukkes for kørende trafik mellem klokken 11 og 17, gældende for Lyshøj Allé (øst for jernbanen), Fjordvej og øvrige veje som har udkørsel dertil.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip