DMI: Ingen udsigt til hvid og kold vinter

Den første vintermåned er nu snart overstået uden al den kulde og sne vi oplevede sidste vinter, og der er ingen udsigt til at det bliver koldt foreløbigt.

Derimod fortsætter det noget blæsende men milde vintervejr i hvert fald langt ind i januar, lyder det fra DMI i en ny månedsprognose.

- Der er i hvert ikke udsigt til nogle markante ændringer i vejrtypen et pænt stykke ind i januar, siger meteorolog Jesper Rasmussen.

Husk at blive ven med os på Facebook - klik her

Han har kigget prognoserne igennem for de kommende 30 dage, og den siger fortsat lun luft fra vest.

Det betyder fortsat regn og blæst, men ingen sne og kulde. En enkelt snebyge kan ikke udelukkes, men sådan en fætter vil ikke udløse hvidt landskab, for sneen vil hurtigt forsvinde igen.

- Først hen mod slutningen af måneden er der mulighed for et sceneskift. Her ser det ud til, at vinden går mere i det nordvestlige hjørne og dermed kommer temperaturene tættere på det normale for måneden. Det øger samtidig risikoen, eller chancen om du vil, for snefald. Vi skal dog nok ikke sætte næsen op efter, at det bliver liggende lang tid, i hvert fald i januar, lyder det fra Jesper Rasmussen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip