DMI varsler: Her rammes landet af voldsom regn og torden

Det er nu på tide at finde gummistøvler og paraplyen frem og lægger sommertøj og sandaler på hylden. For i dag og ugen ud vil man i hele landet få ustadigt vejr med mange byger.

Og specielt i dag bliver våd og voldsom,  hvilket har fået DMI til at sendt en risikomelding ud om, at der kan være voldsomt vejr på vej med skybrud og torden.

- Fra middagstid og frem til klokken 21 i aften vil store dele af landet blive ramt af byger med kraftig regn. Værst går det ud over midt- og vestjyske og det midt- og vestsjællandske, hvor der er størst risiko for det voldsomme vejr, siger Mette Wagner, vagtchef ved DMI til Dagens.dk

Der er risiko for, at der falder hele 35 milimeter regn på blot seks timer, hvilket svarer til, hvad der vil falde på en hel måned. Temperaturen vil i dag ligge på mellem 17 til 22 grader.

Og det bliver altså ikke bedre de næste par dage, for selvom der ikke vil falde nær så voldsom regn, så bliver de kommende dage også våde.

-  Vi vil opleve at have ustadigt vejr med byger hele ugen, og temperaturene vil ligge på mellem 15 til omkring 22 grader, siger vagtchefen.
 

Dagens Gossip