Dobbelt EM-guldvinder uden at ro perfekt

Og roede godt, det gjorde danskeren både lørdag og søndag. Så godt at de forsvarende mestre på de to distancer (Max Hoff på 1000 m og Anders Gustafsson på 500 m) kun kunne bukke sig i støvet for danske Poulsen.

- Max Hoff og Anders Gustafsson sagde bare: 'Double European Champion' og nikkede anerkendende. Der er ingen, der har taget begge titler ved samme EM så længe, jeg kan huske tilbage, så det er jeg meget stolt af, siger René Holten Poulsen.

Den danske kajak-roer har dog ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde cigaren resten af året efter dobbelt-sejren. For EM er blot et skridt på vejen mod det store mål.

- Det er fedt det lykkedes at vinde ved EM, og at jeg rammer formen. Det vigtigste er at ro gode løb, for EM er stadig en test frem mod VM. Jeg tror også, Hoff har mere at byde på til VM, end det han viste i går (på 1000 meteren). Jeg tror, han kommer bragende til VM, og jeg frygter, han medbringer det bedste, han kan, som er det værste for mig. Jeg forbereder mig derfor på, at han kommer tilbage i sit livs form. Jeg skal ikke hvile på laurbærrene, men det har jeg heller ikke for vane. Jeg skal arbejde stenhårdt frem mod VM i slutningen af august i Duisburg, og jeg glæder mig til det hårde arbejde, siger René Holten Poulsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip