Dobbelt prisvinder Cornelius: Jeg er sindssygt glad

Ved Dansk Fodbold Award 2013 mandag aften fik Andreas Cornelius både prisen som årets talent og årets superligaspiller.

De to priser fik det store smil frem hos den 20-årige angriber.

- Jeg er sindssygt glad. Det er to gode priser.

- Jeg er glad for, jeg har fået noget ud af mit talent, selv om jeg selvfølgelig ikke er færdig med at udvikle mig. Jeg arbejder hårdt for at få endnu mere ud af mit talent.

Bliv ven med Dagens.dk - Altid gratis nyheder og underholdning

I kampen om at blive årets talent var Andreas Cornelius oppe mod Ajax' Viktor Fischer, Bayern Münchens Pierre-Emile Højbjerg og Chelseaspilleren Andreas Christensen.

- I talentprisen var der mange gode konkurrenter, og specielt Viktor Fischer har gjort det godt. Så jeg er meget glad for, jeg har fået prisen, selv om jeg kun har spillet i Danmark, siger Andreas Cornelius.

Efter en fremragende 2012/2013-sæson skiftede Andreas Cornelius i sommerpausen FC København og superligaen ud med walisiske Cardiff i Premier League.

En skade i venstre ankel har dog holdt kometen væk fra banen, men det har han ifølge sig selv taklet godt.

- Jeg har været godt forberedt på, der også er nedture i fodbold, og det ikke kun er en stor optur. Så det hjælper ikke noget at gå og være i dårligt humør, jeg har taget det pænt, og det har alle omkring mig også rost mig for.

- Det er selvfølgelig uheldigt at blive skadet, lige når man er kommet derover, men jeg har trænet lidt med igen nu her, og jeg skal spille reserveholdskamp på torsdag, siger Andreas Cornelius.

Andreas Cornelius blev i sidste sæson dansk mester med FC København, og den lange angriber scorede også sit hidtil eneste landsholdsmål i kvalifikationssejren på udebane mod Tjekkiet i marts.

/ritzau/

Dagens Gossip