Dobbelttriumf for Guld-Lasse

Det dokumenterede den flyvende fynbo ved søndag at vinde U23 DM på landevej efter at have jagtet en ellers meget stærk frontgruppe for blot at blæse solo med 4 km tilbage på en vindblæst rute ved Thorsager.

Sølvet gik til Team Cults Alexander Kamp, mens Kristian Haugaard (Leopard-Trek) kæmpede sig til bronze foran det ombejlede Team Cult-talent Michael Valgren.

DM-titlen var kroningen på en helt igennem fantastisk uge for 21-årige Lasse Norman Hansen, der kører for Bluewater Cycling. Ihvertfald denne sæson ud.

Tirsdag satte Lasse Norman Hansen således pen til papir og skal fra sæsonen 2014 køre som fuldtidsprofessionel for det amerikanske Garmin-hold, hvor også landsmanden Alex Rasmussen slår sine folder. Fredag "varmede" Lasse Normann Hansen så op til søndagens 185 km lange landevejsløb ved at vinde DM i enkeltstart for U23-ryttere. Og med sit andet DM på tre dage har det danske stortalent lukket munden på de kritikere som hviske-tiske påstod, at han mangler stabilitet.

Ligesom Alex Rasmussen har Lasse Norman Hansen haft sin del af læretiden som banerytter. Og det var da også sådan, den menige dansker lærte medaljeslugeren at kende i august måned, hvor han forvandlede til sig Guld-Lasse ved OL i London da han vandt mangedisciplinen omnium.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip