Døds-video tiltrak seere: Studerende live-streamer selvmordsforsøg

En 20-årig mand fra Canada inviterede omverdenen til at se med, da han forsøgte at tage livet af sig selv i lørdags.

På en hjemmeside ved navn 4chan.com livestreamede den 20-årige, som kalder sig "Stephen", sit eget selvmordsforsøg. Og han ville gerne have tilskuere til sine sidste minutter. Det skriver Dailydot.com.

4chan.com er en amerikansk billedbaseret hjemmeside med mange anonyme brugere.

Lørdag aften annoncerede den 20-årige Stephen på hjemmesiden, at han ville forsøge at begå selvmord. Denne tilkendegivelse tiltrak lynhurtigt 200 interbrugere, som er det maksimale antal i et chatrum på hjemmesiden.

"Som en gammel idiot, der har været medlem af 4chan siden 2004 tænkte jeg, at jeg nu endelig ville give 4chan-fællesskabet noget tilbage. Jeg er villig til at begå selvmord på webcam - for jer!", skrev Stephen lørdag.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Med kameraet kørende blev de 200 seere vidne til en ung mand, der påvirket af vodka og uidentificerede piller sætter ild til rummet. Da Stephen har sat ild til hans værelse, kravler han ind under sengen, hvor kameraet også filmer.

Mens røgen spreder sig, skriver den 20-årige beskeder på chatten.

"Jeg er fucked" og "Jeg er død - Åh min gud, jeg brænder".

Men selvmordskandidaten dør ikke trods sit ihærdige forsøg. Brandmænd kommer ind på værelset og redder den 20-årige, som har fået alvorlige brandsår men er uden for livsfare.

Nogle af brugerne på 4chan.com mener, at Stephen er en canadisk studerende på University of Guelph i Ontario i Canada, fordi der blev rapporteret en brand på et værelse på universitetet lørdag aften.

VI SKAL ADVARE MOD VOLDSOMME BILLEDER - SE VIDEOEN HER:   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip